Mapp teckningsförvaring
Framsidan med en elefant som håller i ballonger…
Förvaringsmapp från Sebra
Baksidan med ett sött litet lejon…
Så ser den ut inuti.

Snabbt går det och plötsligt har högen med de två första teckningarna vuxit till tusen… Kanske inte riktigt så många, men det kan kännas så ibland när hög efter hög med teckningar släpas hem från förskolan, och ännu flera blir det när man tycker om att sitta hemma och rita. Hastigheten i vilken vissa barn kan tillverka teckningar tycks aldrig hejdas.

Så hur gör man smidigast för att skapa smarta system att förvara dessa fina teckningar i, så att det går någorlunda snabbt att hitta dem igen?
Till exempel kan man ju använda pärmar. Eller en praktisk och snygg teckningsmapp som den på bilderna. Med en teckningsmapp blir det lätt att överskåda alla teckningarna. När man öppnar mappen med det smidiga gummibandet på framsidan fälls den ut och innehållet blir direkt överskådligt. Man ser vilka teckningar som finns var och man kan sätta en liten lapp med årtal eller tema vid varje avdelare.

Mappen är bred och står stabilt, fint med texten ”Once upon a time” på sidan. Associationerna går till att berättelser och att skapa fina teckningar faktiskt är viktigt. Och inte minst, att spara det finaste för att kunna återblicka bland teckningar och se sin personliga utveckling! Trevligast blir den upplevelsen när ”konsten” visas upp i snygg förvaring av bra kvalitet, för det man är rädd om tar man hand om – och förvarar helst i något fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *